Fritidsmedarbetare

Kristofferskolan söker en medarbetare till vårt fritidshem med placering i förskoleklass. Vi söker efter dig som är utbildad barnskötare/fritidsledare/fritidspedagog eller liknande. Utbildning inom och/eller erfarenhet av Waldorfpedagogiken är meriterande.

Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är också en empatisk och kreativ person. Övergripande arbetsuppgift är att jobba för att skapa en god arbetsmiljö i skolan.

Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk. All mat lagas från grunden av våra duktiga köksmedarbetare.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan cirka 830 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Tjänsten är på deltid och omfattar 63% med tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till rekrytering@kristofferskolan.se. Ange vilken referens Fritidsmedarbetare förskoleklass som rubrik i mailet.

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system kring din ansökan.

Eventuella frågor besvaras av personalspecialist Emma Berglund via mail rekrytering@kristofferskolan.se.