Timvikarie fritids

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan cirka 830 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie på fritids på Kristofferskolan. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och det är meriterande om du är utbildad fritidspedagog och/eller har erfarenhet av Waldorfpedagogiken.

Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är också en empatisk och kreativ person. Övergripande arbetsuppgift är att jobba för att skapa en god arbetsmiljö i skolan.

Tjänsten som timvikarie är en behovsanställning för att täcka upp vid sjukdom eller planerad frånvaro, passar dig som exempelvis är student eller söker extra jobb.

Varmt välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till rekrytering@kristofferskolan.se. Ange referens Timvikarie HT-19.

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system kring din ansökan.

Eventuella frågor besvaras av personalspecialist Emma Berglund via mail rekrytering@kristofferskolan.se.