Fritidspedagog

Drottningholmskolan söker nu en fritidspedagog för att komplettera vårt engagerade och positiva arbetslag.
Drottningholmskolan är en liten trivsam F − 9-skola med ca 200 elever. Skolan ligger vackert i Ekerös kulturrika och natursköna miljö, endast 10 minuter med bil eller buss från Brommaplan. Hos oss jobbar vi lika mycket med de sociala målen som med kunskapsmålen och det råder en god och trygg stämning mellan elever och pedagoger.
Vi söker dig som brinner för att eleverna ska ha en meningsfull fritids- och rastverksamhet. Du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av arbete på fritidshem. Vi önskar att du är trygg i din roll som pedagog, empatisk och engagerad och att du bidrar till en positiv arbetsmiljö. Nya idéer och initiativ välkomnas på Drottningholmskolan; hos oss jobbar du inte i en stelbent organisation.
Tjänsten är på deltid, med möjlighet till viss flexibilitet beroende på om du också kan tänka dig ha andra arbetsuppgifter under skoldagen. Tillträde kan ske omgående.
Välkommen att kontakta rektor@drottningholmskolan.se för mer information.