Klasslärare klass 2

Vi söker en klasslärare för blivande klass 2
– årsplanering och material fås i samband med överlämning från nuvarande klasslärare under höstterminens två första veckor
– mentorskap och fortbildning erbjuds av skolan

Du får jobba i ett engagerat och positivt kollegium och en miljö som värnar om att hela barnet ska gå i skolan. Skolan ligger i vackra Hardeberga by, strax utanför Lund. Skolan omfattar årskurs f-9, med ca 240 elever och är en väletablerad Waldorfskola mitt i Skåne.

Du som söker är utbildad waldorflärare eller har en statlig lärarexamen med intresse för och villighet att fortbilda dig inom waldorfpedagogik.

Alternativt är du intresserad av att gå klasslärarutbildningen på Waldorflärarhögskolan i Bromma samtidigt som du arbetar som klasslärare. Skolan står då för resor, traktamente och lön under utbildningsdagarna.

Välkommen med din ansökan till jobb@lundswaldorfskola.se