Ekonom

Ellen Keyskolan söker ekonom!

Är du ekonom och har erfarenhet av eller lust att arbeta på skola? Då har vi ett erbjudande till dig inför nästa skolår. Du ska kunna hantera all ekonomi kopplad till skolans område, ha adekvat utbildning samt ha lätt för att samarbeta. Vår verksamhet växer nästa år då vi tar över fritidsverksamheten Solhemmet vilket ställer lite extra krav under kommande året. Sammanslagningen är mycket bra för verksamheten som lättare kommer kunna tillgodose barnens behov.

Tjänsten är på deltid med fast månadslön. Vi tillämpar provanställning.

Skicka din ansökan till Christian Gullfeldt, rektor@eks.se. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev som separata handlingar för eventuell bokning av samtal.
Ellen Keyskolan är en väletablerad waldorfskola i Stockholms kommun, Spånga. Vi lägger stor vikt vid konstnärlig och individuell utveckling. Skolan har 210 elever och ligger vackert belägen med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana.
www.eks.se
Duvbovägen 94
163 08 SPÅNGA