Klasslärare 1 – 6

Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare, eller har annan pedagogisk erfarenhet. Kanske har du varit ifrån skolan ett tag men vill tillbaka? Vi kan erbjuda ett väldigt roligt jobb och en fantastisk sammanhållning!
Om du har erfarenhet av waldorfpedagogik är det en stor fördel, men annars får du chans att lära dig av oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och på skolan finns ett gott team lärare som du kommer att känna stort stöd av.

Egenskaper som vi prioriterar är att
– du har lätt för att skapa goda och professionella relationer till elever, medarbetare och föräldrar.
– du har förmåga att väcka nyfikenhet och förundran hos dina elever
– du känner arbetsglädje och framtidstro

Din profil
Utbildning
KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning
Kompetenser
MERITERANDE
Lärarexamen
Waldorfpedagogik

Dina arbetsuppgifter
Fredkullaskolan växer och det glädjer oss att vi nu behöver utöka vår personal. Du kommer att arbeta som klasslärare i vår blivande etta med 17 elever, eller i vår blivande sexa som också har 17 elever. Du välkomnas in i ett väl fungerande arbetslag som gemensamt arbetar för att eleverna ska nå sin högsta potential.
Det viktigaste är att du kan vara en trygg vuxen i förhållande till eleverna och deras vårdnadshavare.

Övrigt
Fredkullaskolan är en modern waldorfskola med årskurserna 0-9 med för närvarande 131 elever. Skolan ligger naturnära ca 10 min promenad från Kungälv Resecentrum. Vi jobbar mot en utomhuspedagogisk profil, och tar gärna naturen som inspiration. Besök gärna vår hemsida www.fredkullaskolan.se och titta in på vår facebooksida Fredkullaskolan i Kungälv.
På Fredkullaskolan får du chans att verkligen vara delaktig i det som händer på din arbetsplats. Du kan själv styra över mycket av din arbetstid, du får engagerade arbetskamrater och gratis pedagogisk lunch från vårt fantastiska kök.

Om anställningsvillkoren
Det finns möjlighet att jobba deltid om du så önskar.
Vi tillämpar provanställning på 6 månader.