Förskollärare

Rudolf Seinerlekskolan i Hardeberga utanför Lund söker schemalagd vikarie till höstterminen 2019

Rudolf Steinerlekskolan är en waldorfförskola med 65 barn, 3 storbarnsgrupper och 4 småbarnsgrupper och ca 18 medarbetare. Lekskolan är belägen i en lugn och vacker bymiljö strax utanför Lund och vi har en fantastisk utemiljö med stora trädgårdar, omgivna av åkrar och kulturmark. Vi är granne med grundskolan Lunds Waldorfskola.
Rudolf Steinerlekskolan är en självförvaltande stiftelse med styrelse och kollegie i tätt samarbete. Kika gärna in på vår hemsida för mer information på
www.waldorflekskolanihardeberga.se

Vi söker i första hand efter dig som är färdigutbildad waldorfförskollärare och väl förankrad i waldorfpedagogik och självförvaltning. I andra hand söker vi dig som brinner för waldorfpedagogik och av att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete. Med en vilja att påbörja en waldorfpedagogisk förskollärar- eller barnskötarutbildning kan även vikariat leda till tjänst på längre sikt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan till forskolechef@hardebergawaldorfforskola.se