Klasslärare/Förskollärare

Vi söker klasslärare/förskollärare till läsåret 2019/2020
Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans?
Solberga by växer och utvecklas. Som en del i detta söker vi nu nya klasslärare eller förskollärare med intresse att arbeta i grundsärskolan, främst med barn som läser ämnesområden (träningsskola). Vi ser helst att du har utbildning som speciallärare eller waldorfpedagogisk utbildning men även andra kvalifikationer kan vara aktuellt.
Du blir en del av en stor och engagerad medarbetargrupp i en fantastisk miljö i Ytterjärna. Vi erbjuder handledning och fortbildning vid behov och betalar marknadsmässig lön. Som klasslärare undervisar du i alla ämnesområden men har stöd av facklärare. Du är arbetsledare för en grupp elevassistenter och tillsammans utgör ni ett arbetslag. Du är en del i ett kollegium med ca 15 lärare. Vid skolan finns specialpedagog, kommunikationsutvecklare samt elevhälsans alla funktioner som stöd.
Solberga by firar 75 år 2020. Vill du fira med oss? Läs mer på www.solbergaby.se
Skicka din ansökan eller dina frågor till rektor Örjan Liebendörfer med e-post till: orjan@solbergaby.se