Klasslärare

Inför höstterminen 2019 söker vi klasslärare. Vi önskar att du har en waldorfklasslärarutbildning och/eller en statlig lärarutbildning med ett intresse för att vidareutbilda dig inom waldorfpedagogiken. Vår förhoppning är såklart att du vill följa klassen framåt.
Som klasslärare är du engagerad, kreativ och empatisk. Du söker mötet med eleven som är fokus i ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ferietjänst med fast månadslön. Vi tillämpar provanställning.
Arbetsplats

Skicka din ansökan till Christian Gullfeldt, rektor@eks.se. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev som separata handlingar/filer.

Ellen Keyskolan är en väletablerad waldorfskola i Stockholms kommun, Spånga. Vi lägger stor vikt vid konstnärlig och individuell utveckling. Skolan har 210 elever och ligger vackert belägen med lagom avstånd från Spånga station och Rissne T-bana.

www.eks.se

Duvbovägen 94
163 08 SPÅNGA