Waldorfförskollärare

Till hösten 2019 söker vi en waldorfpedagog till Johannes waldorfförskolor. Vi välkomnar ansökningar från dig som är utbildad waldorfförskollärare. Du bör vara en erfaren och positiv person som är beredd att ta ansvar för helheten.
Johannes Waldorfförskolor har verksamhet på tre olika enheter. Den barngrupp som vi nu behöver en pedagog till, ligger i ljusa och vackra lokaler nere vid Årstaviken. Det är ett fritt läge med en gård precis utanför.

Barngruppen (12-13 barn) är i åldrarna 2-6 år. Man arbetar tillsammans med en medarbetare som är resurs i gruppen och en medarbetare som sköter köket och därefter tar del av den pedagogiska verksamheten. På Johannes är vi ca 15 medarbetare som träffas till kollegiemöte varje vecka.

Vi söker en alltså en waldorfpedagog, heltid, för tillsvidareanställning från och med den 6 augusti 2019. Vi har kollektivavtal med Arbetsgivaralliansen, TRIA.
Vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan skickas till:
Johannes waldorfförskolor
Box 171 67
104 62 Stockholm
Det går också bra att skicka ansökan per mail till:
johanneswaldorfforskolor@gmail.com

Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten.
Amelie Wallmark 070 586 02 80