Rektor

Rektor sökes till Stiftelsen Guldägget. Vi är en waldorfförskola som ligger lantligt mitt emellan Märsta och Sigtuna. Vi har tre småbarnsgrupper och två syskongrupper, sammanlagt 40 barn. Vi är 8 anställda pedagoger.

Vi söker från augusti en rektor på ca 60 procent till vår verksamhet. Kan ev kombineras med arbete i barngrupp upp till 100 procent. Enligt skollagen så krävs att du har, eller är beredd att börja rektorsutbildning , så det är en förutsättning för att få tjänsten.
Du måste också ha pedagogisk utbildning och erfarenhet, helst från waldorfpedagogik, annars behöver du ha ett starkt intresse även för att utbilda dej inom waldorfpedagogik.

Maila in ditt intresse och cv, eller ring så berättar vi mer. Vi genomför fortlöpande intervjuer.

Förskolechef Maud Karlsson, 08 592 591 61
Mail: info@guldagget.info