Fritidspedagog

På Drottningholmskolan, Mälaröarnas waldorfskola, söker vi nu en engagerad utbildad fritidspedagog med delat arbetsledaransvar. Vi är en F–9 skola med fritidshem för F-klass till och med årskurs 3. Vår skola har ca 200 elever och fritidshemmet cirka 70 elever.

Vi söker dig som brinner för att eleverna ska ha en meningsfull fritids- och rastverksamhet och som tycker om att leda och inspirera dina medarbetare. Tjänsten kan vara från 50–100 % beroende på om du också kan tänka dig att ha andra arbetsuppgifter under skoldagen.
Erfarenhet av ledarskap är meriterande, liksom ett intresse för waldorfpedagogik.

Om du inte är färdigutbildad ser vi mångårig erfarenhet av arbete i fritidshem som en väl så stor merit.
Tillträde senast augusti 2019.

Kontakta rektor@drottningholmskolan.se för mer information.