Specialpedagog

Rudolf Steinerskolan i Norrköping söker specialpedagog
Vill du arbeta tillsammans med oss i en härlig och inspirerande miljö? Vi söker en speciallärare eller specialpedagog för handledning, utveckling, utredningar och stödundervisning. Meriterande om du även har en waldorflärarutbildning och/eller erfarenhet av Waldorfpedagogik.

Du kommer jobba tillsammans med ett välfungerande Elevhälsoteam med logoped, kurator, skolsköterska, rektor, skolpsykolog och skolläkare. Vi finns vid Ståthöga området i Norrköping på Spårgatan 17 och ligger vackert beläget på en kulle med massor av träd, äppelträd mm.

Waldorfpedagogiken är i dag den största alternativa pedagogiken inom det svenska skolväsendet. På Rudolf Steinerskolan i Norrköping har vi utvecklat elever till självständiga individer sedan 1975. Skolan har klasser från F-9 med ca 200 elever samt vårt Fritids. Tjänsten utannonseras under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.

Vid frågor kontakta rektor Anders Grönqvist, 070-2291399