Klasslärare

Djurgårdens Waldorfskola söker klasslärare till lågstadiet

Djurgårdens Waldorfskola är en av Sveriges yngsta waldorfskolor och har idag omkring 170 elever i klass F-9. Vår vision är att vara en kulturbärande skola mitt i samhället. Skolan har ett stort upptagningsområde men ligger i Hagaparken i Solna med närhet till vackra strövområden och Brunnsviken.

Inför höstterminen 2019 söker Djurgårdens Waldorfskola behöriga lärare till lågstadiet då skolan växer. Du som söker tjänsten är behörig lärare och är du waldorfklasslärare är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du positiv, engagerad, kreativ och har lätt att samarbeta med andra. Du har förståelse för elevers olikheter och du har god pedagogisk förmåga. Det konstnärliga arbetssättet är en viktig del av vår pedagogik och därför behöver det vara ett arbetssätt som du känner till och är trygg med. Utevistelse och utomhuspedagogik är en del av skolans hälsofrämjande arbete och du trivs med att vara utomhus under alla årstider. Som medarbetare på Djurgårdens Waldorfskola äter du pedagogisk måltid tillsammans med eleverna.

Vi värnar om hälsa och god arbetsmiljö och erbjuder alla medarbetare träningsmöjlighet i anslutning till skolans lokaler.

Tjänsten är en ferietjänst om 100% som inleds med provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan till rektor@waldorfskolan.se. Vi behandlar inkommande ansökningar fortlöpande.

Frågor besvaras av rektor Veronica Blixt Myrsell på telefonnummer: 0707-722918.

Veronica Blixt Myrsell
Rektor
Djurgårdens Waldorfskola
Frösundaviks allé 15
169 70 Solna
0707722918
rektor@waldorfskolan.se