Klasslärare

Idunskolan är en Waldorfskola i Nacka med ca 200 elever och klasser från f till 9, och har även en förskola. Skolan är på tillväxt och nu söker vi en klasslärare, helst med waldorfkompetens. Du skall ansvara för en klass med ca 24 elever.

Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat kollegium och i klassen arbetar du tillsammans med en kollega som stöd. Vi ser gärna att du själv kommer med tidigare erfarenhet som klasslärare, med waldorfdiplom och/eller är legitimerad lärare för de lägre åren. Du rapporterar till rektor och vi ser gärna att du är intresserad av en längre relation med platsen och klassen.

Egenskaper som efterfrågas är ett positivt förhållningssätt, förmåga att jobba strukturerat och tillsammans med kollegor, rektor, elever och föräldrar skapa trygghet och goda förutsättningar för lärande och utveckling.

Frågor: Vänligen kontakta Camilla Helmersson på 0706434593 eller rektor Cristina Di Marco på 0874478110

Ansökan skickas till: camilla.helmersson@idunskolan.se
Väl mött!