Skolkurator

Stiftelsen Uppsala Waldorfskola söker en skolkurator på 20% inför nästa läsår. Du ingår i skolans elevhälsogrupp tillsammans med specialpedagog, stödlärare, skolsköterska, psykolog (vid behov) och rektor. Vi har ett avtal med Centrala Elevhälsan i Uppsala när det gäller skolläkare. Du tillträder din tjänst i augusti 2019.

Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 135 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang. Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu

Ansökan skickas till: rektor@uppsalawaldorfskola.nu