Klasslärare

Rudolf Steinerskolan i Norrköping söker en klasslärare till läsåret 2019/20.

Vi är en fristående och idéburen waldorfskola som vill sätta elevens behov i centrum. Vi arbetar utifrån målet att skapa en bra waldorfskola som även klarar de nationella målen. Skolan ligger på en vacker lummig kulle med massor av träd men ändå stadsnära (1,7 km till resecentrum) cirka 15 minuters gångväg från skolan till bussar och tåg, det tar ungefär 1,15-1,55 tim,min från Stockholm C. Skolan har ca 200 elever i årskurserna F-9.

Vi söker nu en klasslärare som vill ha en bra relation med elever, föräldrar och tillsammans med skolans personal bygga vidare på att skapa något speciellt, en skola som ger alla något mera. Som rektor vill jag ha en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan. Vi har flera arbetsgrupper som arbetar med exempelvis; intaget till skolan, utemiljö/arbetsmiljö, stor- och lill-frita. Men i första hand kommer du naturligtvis att ha en bra relation med elever och föräldrar samt leda och utforma undervisningen i klassen.

Vi ser att du som söker har:
– en waldorf- och/eller statlig lärarexamen inom grundskola.
– erfarenhet från att jobba i en waldorfpedagogisk verksamhet eller kan visa på ett stort intresse för pedagogiken.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett gott kollegialt samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas som pedagog.
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning 80-100% med 6 månaders provanställning. Tillträde 2019-08-13. Tjänsten utannonseras under förutsättning att vederbörliga beslut tas.

Är du intresserad av att jobba som klasslärare hos oss är du välkommen med en ansökan till rektor@rudolfsteinerskolan.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anders Grönqvist på 070-2291399 eller kansliet Åsa Gjesdahl 011-18 21 18.