Idrottslärare

Gnesta waldorfskola söker en lärare i Idrott och Hälsa till läsåret 2019/20.

Gnesta waldorfskola är en fristående, idéburen skola. Vi arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, 10 minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C. Skolan har ca 160 elever i årskurserna F-9.

Att vara ämneslärare på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med skolans övriga medarbetare skapar en trygg och utvecklande lärmiljö för eleverna på skolan och du kommer tillsammans med dina lärarkollegor att leda och utveckla undervisningen på skolan.

Vi ser att du som söker har:
– en waldorf- och/eller statlig lärarexamen inom grundskola med inriktning mot Idrott och Hälsa.
– erfarenhet från att jobba i en waldorfpedagogisk verksamhet eller kan visa på ett stort intresse för pedagogiken.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett gott kollegialt samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas som pedagog.
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning ca 50% med 6 månaders provanställning. Tillträde 2019-08-13.

Är du intresserad av att jobba som idrottslärare hos oss är du välkommen med en ansökan till rektor@gnestawaldorfskola.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Oreholm på: rektor@gnestawaldorfskola.se eller ringa 072-231 34 70.