Två klasslärare åk 1

Lunds Waldorfskola söker två klasslärare till åk 1 inför HT19

Vill du arbeta tillsammans med oss på Lunds Waldorfskola i en härlig och inspirerande miljö? Till hösten har vi glädjen att ta emot två nya klasser fulla av förväntansfulla 7-åringar som ska börja 1e klass. Därför söker vi två engagerade och duktiga Waldorflärare som vill få chansen till detta härliga uppdrag.

Du har en waldorflärarutbildning och/eller en lärarutbildning.

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger sedan 1978 i Hardeberga, en by strax utanför Lund. Skolan ligger vackert i jordbrukslandskap med utsikt mot söder. Skolan har klasser från F-9 med ca 240 elever, samt våra Fritids Månkulla och Vindkulla.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%.
Provanställning tillämpas.

Skicka CV och personligt brev snarast om du är intresserad till:

jobb@lundswaldorfskola.se