Löneförrättare/kanslist

Lunds Waldorfskola söker löneförrättare/kanslist

Vill du arbeta tillsammans med oss på Lunds Waldorfskola i en inspirerande och härlig miljö?

Vi söker en duktig och erfaren löneförrättare/kanslist. I arbetet ingår förutom lönekörning, viss vikarieanskaffning, utfärdande av intyg, anställningskontrakt, interkommunal debitering, avstämningar, posthantering, mottagning av sjukanmälan, rapportering av elever, telefonbevakning, mail, m.m.

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger sedan 1978 i Hardeberga, en by strax utanför Lund. Skolan ligger vackert i jordbrukslandskap med utsikt mot söder. Skolan har klasser från F-9 med ca 240 elever, samt våra Fritids Månkulla och Vindkulla. Vi är ca 55 anställda.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 80-100%.
Tillträde under april-maj, 2019.
Provanställning tillämpas.

Skicka CV och personligt brev snarast om du är intresserad till:

jobb@lundswaldorfskola.se