Ämneslärare i Ma/NO

Lunds Waldorfskola söker ämneslärare i Ma/NO

Brinner du för att undervisa i matematik och NO-ämnena? Har du lätt för att inspirera och få eleverna nyfikna och intresserade. Då söker vi dig inför hösten 2019 att undervisa från åk 6-9. Du får möjlighet att delvis gå bredvid vår duktiga och erfarna lärare som går i pension under hösten. Positivt om du dessutom är intresserad av att vara klasslärare/mentor i någon av de högre årskurserna tillsammans med en kollega.

Du har en waldorflärarutbildning och/eller erfarenhet av Waldorfpedagogik. Meriterande om du dessutom har ämnesbehörighet.

Lunds Waldorfskola grundades 1977 och ligger sedan 1978 i Hardeberga, en by strax utanför Lund. Skolan ligger vackert i jordbrukslandskap med utsikt mot söder. Skolan har klasser från F-9 med ca 240 elever, samt våra Fritids Månkulla och Vindkulla.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%.
Provanställning tillämpas.

Skicka CV och personligt brev snarast om du är intresserad till:

jobb@lundswaldorfskola.se