Lärare idrott och hälsa

Är du lärare i idrott och hälsa? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik. Har du ytterligare ämneskombination är det av intresse.

Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.

Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 135 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang. Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet. Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning ca 40% med 6 månaders provanställning. Tillträde 2019-08-13

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Lön
Fast månadslön (ferietjänst). Övriga villkor enligt kollektivavtal (Arbetsgivaralliansen TRIA).

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-03-31. Urval av kandidater sker löpande, varför vi ber dig vara snabb med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anki Högberg på: rektor@uppsalawaldorfskola.nu
Ansökan skickas till: rektor@uppsalawaldorfskola.nu

Vi undanber oss alla kontakter från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag.