Fritidspedagog

Medarbetare till fritidshemmet

Gnesta waldorfskolas fritidshem har ca 80 elever från klasserna F-6. Skolan är vackert belägen på Gnestahöjden, 10 minuters gångväg från Gnesta tågstation, 40 minuter från Stockholm C.

Vi söker omgående timvikarier till vår verksamhet. Att vara timvikarie i fritidsverksamheten på Gnesta waldorfskola innebär att du tillsammans med de andra fritidspedagogerna skapar en trygg och utvecklande verksamhet för våra fritidsbarn efter skoltid.

Vi ser att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med yngre barn i skola och/eller fritidshem samt har erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för waldorfpedagogiken.

Till läsåret 2019/20 kan det finnas möjlighet till visstidsanställning där du är en del av den fasta fritidshemspersonalen och tillsammans med dem planerar och utvecklar verksamheten.

För den tjänsten ser vi att du har en utbildning som fritidspedagog, förskollärare eller lärare på högskolenivå. Du har erfarenhet från arbete i en waldorfpedagogisk verksamhet eller visar på ett stort intresse för pedagogiken. Du har erfarenhet från arbete med yngre barn i skolan och/eller fritidshem samt har erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet för barn i skola och/eller fritidshem.

Som arbetsplats erbjuder vi dig ett nära och gott samarbetsklimat med möjlighet att utvecklas och möta elever som vill lära sig!

Är du intresserad av att jobba som timvikarie hos oss eller söka tjänsten som fritidspedagog läsåret 19/20 är du välkommen med en ansökan till tina.beck@gnestawaldorfskola.se