Specialpedagog

Idunskolan är en Waldorfskola i Nacka. Vi är en skola från f till 9, med ca 210 elever, och har även en förskola. Skolan är på tillväxt och nu söker vi en utbildad specialpedagog, helst med waldorfkompetens, på del eller heltid. Du skall leda, handleda och utveckla det specialpedagogiska arbetet på skolan. Utvecklande och uppföljning av åtgärdsprogram, specialanpassningar och bidragsansökningar ingår i uppgifterna.

Du bör minst ha ett par års erfarenhet som specialpedagog med liknande uppgifter. Du rapporterar till rektor och arbetar tillsammans med EHT teamet. Vi ser gärna att du har godkunskap om IT baserade kompensatoriska hjälpmedel samt matematik.

Egenskaper som efterfrågas är ett förmåga att jobba strukturerat och med tillsammans med elever, kollegor och föräldrar skapa trygghet och goda förutsättningar för lärande och utveckling.

Frågor: Vänligen kontakta Camilla Helmersson på 0706434593 eller rektor Cristina Di Marco på 0874478110

Ansökan skickas till: camilla.helmersson@idunskolan.se

Väl mött!