Förskollärare/Barnskötare

Storbarnspedagog till Mikaela Waldorfbarnstuga!

Till hösten söker vi en medarbetare till Mikaela Waldorfbarnstuga. Vi välkomnar ansökningar från dig som är utbildad waldorfförskollärare, alternativt förskollärare med intresse för waldorfpedagogiken eller dig som har påbörjat waldorfförskollärarutbildningen alternativt har barnskötarutbildning och/eller pedagogisk erfarenhet och önskar arbeta på waldorfförskola.

Mikaela waldorfbarnstuga ligger i ljusa vackra lokaler centralt på Södermalm, ett fritt läge med en av Årstavikens koloniträdgårdar som närmaste granne. Vi har 38 barn fördelade på två storbarnsgrupper och tre småbarnsgrupper. I storbarnsgruppen arbetar en förskollärare tillsammans med en medhjälpare. Vi är totalt 10 medarbetare som träffas till kollegiemöte varje vecka. För närvarande är vi inne i ett spännande skede där vi utvecklar nya former för att gemensamt fördjupa förståelsen av vårt pedagogiska arbete och våra traditioner. Verksamheten präglas av en tydlig struktur där den fria leken får stort utrymme och naturens årslopp ger färg åt det pedagogiska innehållet.
Vi söker en förskollärare alternativt barnskötare till en av våra storbarnsgrupper. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 18/19 med sannolika möjligheter till förlängning eller tillsvidareanställning med tillträde snarast. Sista ansökningsdag är den 12 september 2018. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat. Tillträde snarast. Vikariatet varar längst t.o.m. 2019-06-15.
Lön
Fast månadslön med semestervillkor. För arbete i förskola krävs utdrag ur polisens belastningsregister.
Ansökan
Ansökan med personligt brev, CV och referenser mailas till:
mikaela.waldorfbarnstuga@gmail.com

Sista ansökningsdag är 2018-09-12. Urval av kandidater sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontaktperson
Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten till
Margit Deurell, förskolechef 073 822 08 20