Rektor

Martinaskolan är en fristående, icke-vinstdrivande waldorfskola, belägen i Kviberg, Göteborg. Skolan har idag 180 elever i årskurserna F-9 samt förskolan Lillmartina. Skolan ligger på en höjd med utsikt över Göteborg och naturen runt knuten.

Vi söker dig som har:
– Pedagogisk eller juridisk utbildning, eller motsvarande.
– Erfarenhet av skolledning och utvecklingsarbete inom skolans verksamhetsområde.
– Erfarenhet eller kännedom av waldorfpedagogiken och waldorfskolan.
– Meriterande: Rektorsprogrammet.

Vi söker dig som är trygg och stabil och som är ansvarstagande, drivande och självgående i ditt arbete. Du styrs av mål och resultattänkande i prioriteringar och agerande och du har en problemlösande analytisk förmåga. Du är en coachande och tillitsfull ledare som skapar engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du samarbetar väl och relaterar till andra på ett lyhört och konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan skickar du till martina@martinaskolan.se. Intervjuer kommer äga rum löpnade, så vänta inte med din ansökan för länge.