Förskollärare

Förskollärare och Pedagogisk personal till förskola

Till Idungården söker vi en medarbetare som ansvarig pedagog och en medarbetare som pedagogiskt personal. Vi set gärna att du är utbildad waldorfförskollärare, under utbildning till sådan, eller statligt legitimerad förskollärare. .

Idungården ligger tillsammans med Idunskolan i natursköna Saltsjö Boo omgiven av Naturområdet Velamsund med skog och vatten. Från Slussen tar du dig hit med Buss och busshållplatsen är precis utanför skolan.

Förskolan har idag ca 60 barn i åldern barn 1,5 till 6 år i två hus. Vi har bedrivit 6-års verksamhet till och med denna termin men kommer till hösten ha förskoleklass i en del av förskolan. Detta har inneburit en omorganisation och i samband med en föräldraledighet söker vi därför en förskollärare och en medarbetare som pedagogisk personal.

Vi ser gärna sökande med erfarenhet, energi, glädje och struktur som är redo att ta sig an en barngrupp av idag. Tjänsterna är på 100% respektive ca 70%.

Vid frågor ta kontakt med förskolechef, Christina af Wetterstedt 0709617157, christina.afwetterstedt@idunskolan.se eller Camilla Helmersson, 0706434593, camilla.helmersson@idunskolan.se.