Ämneslärare i engelska

Idunskolan söker en ämneslärare för framförallt engelska i högstadieklasserna. Tjänsten är en deltidstjänst som kan fyllas ut med övriga ämnesundervisning om en heltidstjänst är önskvärt. Vi söker dig som är diplomerad ämnes- eller klasslärare vid WLH eller med statlig legitimation inom ämnet.

Idunskolan är en mindre Waldorfskola i Nacka/Saltsjö-Boo ca 20 min utanför Slussen. Skolan kommer från höstterminen vara en skola från f till 9. Nu har skolan ca 300 barn och elever på förskolan och skolan. Den kommande nian kommer att vara den sista delen av B-form på skolan. Samtliga övriga klasser kommer vara i A-form och har mellan 20 och 27 elever.

Vår engelska pedagog har sent beslutat sig för att flytta varför vi söker en ny. Tjänsten går att kombinera med fler klasser eller fler ämnen om heltid önskas. Anställning sker lämpligen från den 1/8. Vi har kollektivavtal med Arbetsgivaralliansen och tillhör Utbildnings branschen.

Frågor besvarat lämpligen av Camilla Helmersson 0706434593 camilla.helmersson@idunskolan.se eller Cristina Di Marco 0739280084 rektor@idunskolan.se.