Musiklärare

Kristofferskolan söker musiklärare

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierade åldrar. Idag har skolan cirka 750 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskola till gymnasium. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Inför höstterminen 2018 söker vi två musiklärare. Du kommer främst att arbeta med elever i mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Arbetet innehåller många varierande arbetsuppgifter och ansvarsområden så som ledning av kör. Du har också ett generellt ansvar för att skapa en god arbetsmiljö i skolan samt en hög trivsel för våra elever.

Vi söker dig som är behörig musiklärare. Utbildning inom eller kännedom om waldorfpedagogiken och musikens betydelse för waldorfskolans traditioner är meriterande. Som person är du självgående och har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Då du kommer att arbeta nära de andra musiklärarna lägger vi stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och är öppen för nya idéer och synpunkter.

Tjänsterna är två tillsvidareanställningar som kommer att inledas med en provanställning. Arbetstiden för heltid är förlagd som 45 timmar per vecka med ferietjänst samt obligatorisk tid för kollegiemöten och andra möten. Tjänsternas omfattning är heltid/deltid, ange i din ansökan hur stor omfattning du önskar arbeta.

Övriga frågor besvaras av Personalhandläggare Fanny Lamperud på telefon 08-505 858 03.

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vänligen ange ”Musiklärare” som rubrik i mailet. Välkommen med din ansökan till rekrytering@kristofferskolan.se