Ämneslärare i engelska och franska

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Sedan 1949 har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan cirka 770 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. Undervisningen bedrivs i vackert belägna lokaler i centrala Bromma, med 5 minuters gångavstånd till Brommaplan.

Kristofferskolan söker en ämneslärare i engelska och franska till mellan- och högstadiet med start höstterminen 2018. Ditt ansvarsområde är att bedriva en intressant och givande språkundervisning för eleverna. Ditt huvudsakliga undervisningsämne kommer att vara engelska, men vi ser dock att du också kan undervisa i franska.

Vi söker dig som är behörig ämneslärare i engelska och franska, samt har utbildning eller erfarenhet från arbete i waldorfskola. Behörighet i tyska är meriterande. Vi ser också att du har flera års erfarenhet som engelsk – eller fransklärare.

Du har tydliga ledaregenskaper och förmåga att med engagemang och kreativitet fånga elevernas uppmärksamhet. Det är också viktigt att du har empatisk förmåga och på så sätt kan se och läsa av vad som är bäst för klassen och dess individer.

Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att anta utmaningar och lära dig nya saker.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina lärarkollegor. Du är en kreativ och lyhörd person och vill bidra till att skapa en god arbetsmiljö på skolan. Vidare är du välstrukturerad, pålitlig och brinner för att sprida kunskap vidare till eleverna.

För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Kontaktinformation
Fanny Lamperud, Personalspecialist
personal@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Vi kommer att intervjua löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökningsreferens
Ämneslärare Engelska HT-18
E-post: personal@kristofferskolan.se

Sista ansökningsdag 15 juni 2018