Biträdande rektor

Ellen Keyskolan – waldorfskolan i Spånga söker biträdande rektor

Ellen Keyskolan är en fristående, icke-vinstdrivande waldorfskola, belägen i en vacker byggnad uppe på en höjd i Bromsten, Spånga. I närheten finns en stor idrottsplats och skogsområden. Det finns också bra kommunikationer i området. Skolan har idag ca 240 elever i klasserna F -9.

Vi söker dig som har:
– Pedagogisk eller juridisk utbildning, eller motsvarande.
– Erfarenhet av skolledning och utvecklingsarbete inom skolans verksamhetsområde.
– Erfarenhet av utvecklingsarbete av digital skolplattform och kommunikationsarbete.
– Mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska.
– Erfarenhet eller kännedom av waldorfpedagogiken och waldorfskolan.
– Meriterande: Rektorsprogrammet.

Vi söker dig som är trygg och stabil och som har en hög personlig mognad. Du är ansvarstagande, drivande och självgående i ditt arbete. Du styrs av mål och resultattänkande i prioriteringar och agerande och du har en problemlösande analytisk förmåga. Du är en coachande och tillitsfull ledare som skapar engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Du samarbetar väl och relaterar till andra på ett lyhört och konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ________________________________________
Dina arbetsuppgifter
Som biträdande rektor arbetar du tätt tillsammans med skolans rektor och ingår i skolledningen. Du kommer du arbeta med att utveckla skolans administrativa och organisatoriska rutiner. Du kommer också att arbeta med framtagande av policydokument, planer och dokumentation. Du är med fördel insatt och driven inom GDPR och IKT samt är van att hantera både elevregister och olika datorprogram. Du kommer också ha ett visst personalansvar och ha löpande dialog med medarbetarna kring undervisningen. Vidare kommer du ingå i skolans elevhälsoteam.

Ansökan skickar du till rektor@eks.se. Intervjuer kommer äga rum löpnade, så vänta inte med din ansökan för länge. För mer information; kontakta rektor Christian Gullfeldt 070-341 17 93.