Klasslärare

Ellen Keyskolan – waldorfskolan i Spånga söker klasslärare inför ht-18.

Ellen Keyskolan är en fristående, icke-vinstdrivande waldorfskola, belägen i en vacker byggnad uppe på en höjd i Bromsten, Spånga. I närheten finns en stor idrottsplats och skogsområden. Det finns också bra kommunikationer i området. Skolan har idag ca 240 elever i klasserna F -9.

Vi söker en waldorflärare men även du som har en statlig lärarlegitimation med intresse för waldorfpedagogik är varmt välkommen att söka tjänsten.
Tjänsten som klasslärare innebär att du är ansvarig för en klass och har de flesta lektionerna i den klassen.
Som person är du engagerad, strukturerad, kreativ och har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid god pedagogisk förmåga, förståelse för elevers olika behov samt samarbete kring pedagogiska frågor. Du får gärna ha ett konstnärligt intresse då skolan lägger stor vikt kreativt utövande.

Det finns stor möjlighet till delaktighet i skolans utveckling genom det aktiva kollegium som skolan till stor del grundas på. Som medarbetare på Ellen Keyskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som lagas och serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk.

Tjänsten är en ferietjänst på heltid. Vi tillämpar alltid 6 månaders provanställning.
Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Vänligen skriv ”Klasslärare” som rubrik i mailet. Det är viktigt att du i din ansökan skriver om du har någon kännedom om eller erfarenhet av waldorfpedagogik.
Vid frågor kontakta biträdande rektor Victoria Schelander 070-341 17 92 eller rektor Christian Gullfeldt 070-341 17 93.
Ansökan skickas till biträdande rektor Victoria Schelander, victoria.schelander@eks.se