Musiklärare

Hej!

Inför höstterminen -18 söker vi dig som på ett professionellt och konstnärligt sätt kan bidra med dina kunskaper och erfarenheter till just vår skola.
Vi prioriterar att;
– du lätt skapar goda och professionella relationer till eleverna, har naturliga ledaregenskaper och samverkar med dina kollegor.
– att du känner intresse för waldorfpedagogiken och aktivt vill ta del av den i tillsammans med dina kollegor.

Vårt mål är att musiken ska vara ett levande inslag i skolans vardag. Musik binder samman människor och är ett fantastiskt kitt som skapar glädje. Vi hoppas att du är den som kan inspirera eleverna och låta dem få uppleva känslan av att ta del av autentiska musikupplevelser. Waldorfskolan har en egen läroplan- ”En väg till frihet” som även omfattar musikämnet.

Är du intresserad av att ta del av nya pedagogiska grepp kring musiken och förbinda dem med de kunskaper och erfarenheter du har så är du den vi söker.Du arbetar nära klassföreståndarna i de klasser som du undervisar. Skolan har månadsfester och andra händelser under året där musiken har en självklar plats. Klass 8 övar in en teaterpjäs under ngr veckor där du kan vara en del. Tjänsten är på 40% och är fördelad på två dagar i veckan.
För mer info gå in på vår hemsida, www.fredkullaskolan.se.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Mvh Kari M Bové, rektor