Lärare klass1

Hej!

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med barns lärande, växande och mognande.Du ser dig som en mycket viktig person i deras skolvardag och liv. Du är en trygg, naturlig och varm auktoritet och förebild. Du har en pedagogisk utbildning i bagaget, lärarexamen och eller waldorfpedagogisk utbildning.
Vi söker dig som med entusiasm och glädje kan möta eleverna. Du inspirerar eleverna i dina ämnen och utifrån de förutsättningar som finns skapar du ett gott arbetsklimat så att eleverna känner sig trygga. Du är tydlig ,ordningsam och kreativ så som alla elever önskar att en lärare ska vara…
Du väljer vår skola för att du tillsammans med dina kollegor vill arbeta och fördjupa dig i det waldorfpedagogiska arbetssättet.

Fredkullaskolan är en waldorfskola med årskurserna 0-9 med för närvarande 124 elever. Skolan ligger naturnära, ca 10 min promenad från Kungälvs busstation. Vi har en utomhuspedagogisk profil. Vår ingång till ett hållbart lärande är att undervisning är en konst!
Vår läroplan EN VÄG TILL FRIHET har samma kunskapskrav att sträva mot men hittar waldorfpedagogiska vägar dit.

Vi är en mobilfri skola viket innebär att mobiler endast används som ett läromedel vid särskilda tillfällen. Våra klasser består av 12-23 elever per klass.

Du kommer att ingå i ett medarbetarteam, som träffas varje vecka. Våra kollegiemöten innehåller en konstnärlig del, en fortbildningsdel och en del för praktiskt/organisatoriska frågor. Vidare har klass 1-5 och klass 6-9 stadiekonferenser varje vecka.

Besök gärna vår hemsida www.fredkullaskolan.se så får du veta mer.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Mvh Kari M Bové, rektor