Klasslärare

Till ht 2018 söker vi klasslärare.

Vi söker dig som är utbildad waldorflärare eller statligt utbildad med kunskap om waldorfpedagogik.

Hos oss har vi ca 25 elever per klass och jobbar med en klasslärare och en resurslärare i varje klass. Vi är en väl fungerande organisation med ett flexibelt och stödjande lärarlag som jobbar kollegialt.

Idunskolan driver skola, förskola och fritidshem. I år kommer vi för första året ha en förskoleklass. Vi har ca 180 skolelever och 60 förskolebarn. Vi ligger naturskönt ca 20 min från Stockholm söder i Nacka Kommun. Eleverna kommer till stor del från Nacka men också Stockholm och Värmdö.
Vi tillhör Arbetsgivaralliansens utbildningssektion.

Vill du veta mer så ring Camilla Helmersson 0706434593 eller Christina af Wetterstedt 0709617157

Ansökan:
Skicka din ansökan/personligt brev och CV till
camilla.helmersson@idunskolan.se