Lärare matte / no

Lärare i matte / no sökes!

Till läsåret 18/19 söker vi en lärare i matte / no till årskurserna 6-9. Vi söker dig som är behörig lärare att undervisa i matte och no på mellan- och högstadiet. Du har ett stort intresse för såväl ämnena som för barn och ungdomar. Du tilltalas av vår Waldorfpedagogiska profil och är öppen för att utvecklas inom Waldorfpedagogiken.

Tjänsten är på heltid och anställningen är tillsvidare men inleds med en provanställning på 6 månader. Du kommer att bli en del av vårt kreativa kollegium där det finns flera kollegor med samma ämneskompetens. Vi behandlar ansökningarna efter hand så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 22 april 2018.

Läs mer om vår fina skola på vår hemsida www.bjorkofriskola.se. Ansökan skickas till anna.peterson@bjorkofriskola.se och frågor besvaras av rektor Lena Johansson 013-329 20 80. VÄLKOMMEN ATT SÖKA!