Ämneslärare 6-9

Är du lärare i ett eller flera av ämnena idrott, musik, hemkunskap, fysik, kemi och/eller fysik? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik. Tjänsternas storlek varierar beroende på ämneskombination.

Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 130 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Skolan är känd i Uppsala för sina vackra eldshower i olika sammanhang. Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu

Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas). Tillträde 2018-08-14

Lön
Fast månadslön (ferietjänst). Övriga villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag 1 maj 2018. Urval av kandidater sker löpande, varför vi ber dig vara snabb med din ansökan. Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta rektor Anki Högberg på: rektor@uppsalawaldorfskola.nu
Ansökan skickas till: rektor@uppsalawaldorfskola.nu

Vi undanber oss alla kontakter från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag.