Ämneslärare i matematik och NO

Om dig
En av våra duktiga matematik- och fysiklärare går i pension till sommaren. Vi söker därför en lärare i matematik och NO (främst fysik) som har behörighet att arbeta i 7-9 och på gymnasiet.

Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever. Du trivs i en dynamisk miljö och gillar att anta utmaningar och lära dig nya saker. Du har lärarexamen inom ämnena matematik och fysik och kan undervisa i programmering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i både grundskola och gymnasium.

Som person är du engagerad, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med dina lärarkollegor. Du är en empatisk och kreativ person, då kreativitet är ett viktigt inslag i vår verksamhet. En av de övergripande arbetsuppgifterna är att skapa en god arbetsmiljö på skolan. Du är en välstrukturerad och pålitlig person som brinner för att sprida kunskap vidare till eleverna. Du är lyhörd, snabb och gillar utmaningar.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som lärare hos oss kommer du att få många och skiftande arbetsuppgifter och får bli del av ett kompetent team med lång erfarenhet inom dina ämnesområden.

Lön, ersättning och förmåner
Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk.

Om anställningsvillkoren
Tjänsten kommer att inledas med en provanställning som senare övergår i en tillsvidareanställning.

Arbetstiden är förlagd som 45 timmar per vecka med ferietjänst fördelat på 35 timmar arbetsplatsförlagd tid och 10 timmar förtroendetid.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program.

På skolan finns i dag ca 750 elever och över 100 medarbetare. Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Vad som är unikt för oss är att vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Kontaktperson
Fanny Lamperud, Personalspecialist
personal@kristofferskolan.se
08-50 58 58 03

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Ange ref: Ämneslärare mot högre åldrar