Klasslärare

Klasslärare mot lägre åldrar

Om oss
Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan cirka 750 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. Vad som är unikt för oss är att vi har en hög lärartäthet samt utgår från varje elevs enskilda behov och försöker i största möjliga mån att anpassa undervisningen utefter det. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se.

Dina arbetsuppgifter
Kristofferskolan söker två klasslärare mot de lägre åldrarna till hösten 2018.

Arbetstiden är förlagd som 45 timmar per vecka med ferietjänst fördelat på 35 timmar arbetsplatsförlagd tid och 10 timmar förtroendetid.

Om dig
Du som söker tjänsten är behörig lärare. Det är meriterande om du har erfarenhet och/eller utbildning som Waldorflärare, men du med statlig examen är lika välkommen att söka tjänsten.

Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en empatisk och kreativ person, då kreativitet är ett viktigt inslag i vår verksamhet. En av de övergripande arbetsuppgifterna är att skapa en god arbetsmiljö på skolan.

Du är en välstrukturerad och pålitlig person som brinner för att sprida kunskap vidare till eleverna.

Om anställningsvillkoren
Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk.

Om ansökan
Vi kommer att ha intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till personal@kristofferskolan.se

Ange ref: Klasslärare mot lägre åldrar

Vid frågor kontakta personalspecialisten Fanny Lamperud på 08-5058 58 03.