Klasslärare

Örjanskolan ligger i Ytterjärna, vackert och med lantliga omgivningar. Hos oss går elever från förskoleklass upp till klass 12 och i dagsläget har vi ca 280 elever. I vår närhet finns många olika verksamheter så som Ytterjärna Kulturhus, Vidarkliniken och Robygge. Här finns seminariets park och vattendammar, Nibble gårds jordbruk och skog. Bussförbindelser finns som passar till skolans tider.

Vi söker dig som är waldorflärare, gärna med några års erfarenhet, och som vill vara med och utveckla waldorfpedagogiken tillsammans med dina kollegor på Örjanskolan.
Inför nästa läsår söker vi klasslärare. Ett stimulerande och viktigt arbete där du varje dag möter våra fina elever och trevliga kollegor!
Som klasslärare är du ansvarig för en klass och har de flesta lektioner i den klassen. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra lärare som arbetar med samma åldersgrupp.

Du som söker är behörig lärare, erfarenhet och/eller utbildning som waldorflärare är meriterande. Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Det är en ferietjänst och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kontakta: rektor@orjanskolan.se