Musiker

Vi söker en musiker 50%. Tillträde augusti 2018.

Solberga by i Järna erbjuder undervisning inom grundsärskolan för elever mellan 6 och 16 år. Våra elever har omfattande funktionsnedsättningar med t.ex. utvecklingsstörning, autism och språkstörning. Hos oss möter du mycket utsatta elever med en komplex livssituation. Tillsammans skapar vi framtiden för elever som behöver en trygg, strukturerad miljö som präglas av kreativitet och engagemang.

Vi förenar läkepedagogiska traditioner med waldorfpedagogik och specialpedagogik och har ett väl utvecklat systematiskt kvalitetsarbete.

Tillsammans med elevhemmen är vi mer än 100 medarbetare i en idéburen, snart 75 årig verksamhet som är mycket välkänd i hela landet.

Vi söker nu en musiker med tillträde i augusti 2018.

Är du en spelman eller spelkvinna? Kanske trubadur eller till och med musiklärare? Kan du hantera flera instrument varav gitarr och piano är ett minimum?

Musiken är en central del av det dagliga livet på Solberga by! Varje morgon inleds och avslutas med musik och alla högtider ramas in av klingande toner och sång. Som musiker leder och samordnar du det musikaliska på skolan, spelar tillsammans med andra på morgon- och kvällssamlingar, håller små musiklektioner med olika klasser och enskilda elever samt spelar ibland piano till eurytmilektionerna. Även vår härliga orkester är en del av ditt ansvarsområde. Du behärskar att spela efter noter och ansvarar för skolans omfattande notarkiv.

Som person är du öppen, humoristisk och samarbetsorienterad. Du tycker det är lika roligt med barnvisor som Bach och Beatles. Ditt hjärta klappar för musiken och du älskar att ta med andra in i musikens värld!

Om du har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättning är det en fördel, men att du är rätt person är viktigare.

Är du en legitimerad musiklärare är det ett plus, men vi är också öppen för att du kan ha en annan bakgrund och utbildning.

Tillsammans skapar vi framtiden – vill du vara med?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 50% omfattning. Arbetstid enligt överenskommelse men endast under skoltid. Tjänsten har upphållslön.

Anmäl ditt intresse genom att skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver ditt levnadslopp och dina intentioner till rektor Örjan Liebendörfer på e-post: orjan@solbergaby.se

För frågor kan du ringa Örjan på tel 0725617762

Vi intervjuar löpande men senast den 1 april 2018 vill vi ha din ansökan.

Läs mer om oss på www.solbergaby.se eller följ oss på Facebook och Instagram!