Studierektor/utbildningsadministratör

Vill du vara med att forma och utveckla en ny spännande tjänst?

Vi söker en studierektor/utbildningsadministratör som kommer arbeta nära både elever, lärare och skolledning. Vi söker dig som kanske arbetat som lärare eller studievägledare men som också tycker om administrativt arbete och schemaläggning.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kreativa och kompetenta medarbetare i en stor skola som innehåller förskoleklass, grundskola och gymnasium med tre nationella program. På skolan finns i dag ca 750 elever och över 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I arbetet som studierektor/utbildningsadministratör kommer du att få många och skiftande arbetsuppgifter. Du blir ett viktigt stöd för lärare och elever kring studieval och schemaläggning och du kommer vara spindeln i nätet och avlasta rektor från en del administrativa uppgifter. Du kommer arbeta underställd rektor och ha utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar.

Kvalifikationer

Du bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du har akademisk examen med pedagogisk/administrativ inriktning och erfarenhet från grundskola och gymnasium. Du har erfarenheter av schemaläggningsprogram och tycker att det är en spännande och rolig uppgift. Du tänker kreativt och är bra på att se nya lösningar.

Du har också erfarenhet av arbete med ungdomar inom grundskola och gymnasium och är väl insatt i Lgr 11 och Gy 11. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta.

Personliga egenskaper

Du är lyhörd, snabb och gillar utmaningar. Du håller god ordning och är bra på att vara del av ett team.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor besvaras av Personalspecialist Sofie Rundin på telefon 08-505 858 03.
Välkommen med Din ansökan till personal@kristofferskolan.se