Klasslärare/behörig lärare

Rudolf Steinerskolan söker vikarierande klasslärare till klass 5 med start i maj under den tid då den ordinarie klassläraren är föräldraledig.
Du som söker tjänsten är behörig lärare, erfarenhet och/eller nyfikenhet av Waldorfpedagogiken är meriterande men även du med statlig examen är varmt välkommen att söka tjänsten.
Du är engagerad, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Kreativitet är viktig i vår verksamhet.

Rudolf Steinerskolan i Göteborg har funnits i drygt 50 år och är belägen på en höjd med utsikt över staden, omgiven av en stor naturtomt. Idag har skolan 224 elever i klasserna F-9. Mer information om skolan hittar du på hemsidan: www.steinerskolan.se

Som medarbetare på vår skola erbjuds du pedagogisk måltid dvs pedagoger och elever äter tillsammans i matsalen. Maten tillagas i skolans kök och är huvudsakligen vegetarisk och ekologisk.

Tjänsten är ett vikariat på 100% under läsåret 2018/19 men med möjlighet till fortsatt anställning efter vikarietiden. Arbetstiden är förlagd som 45 timmar per vecka med ferietjänst fördelat på 35 timmar arbetsplatsförlagd tid och 10 timmar förtroendetid.

Hör gärna av dej om du har frågor kring tjänsten, ring till rektor Antje Gregner på 0706-272724.

Välkommen med din ansökan! Maila den till rektor@steinerskolan.se