Klasslärare

Waldorf Åland r.f. är en förening på Åland som består av föräldrar, vars barn går i Waldorfskolan på Åland och Waldorfbarnträdgården Regnbågen. Föreningens syfte, förutom att grunda och stöda den befintliga verksamheten, är att även befrämja föräldrarnas deltagande i dagis- och skollivet och att inspirera till samarbete. Verksamheten bedrivs i gamla Björsby folkskola i Jomala.

Waldorfskolan på Åland har, i dagsläget, 1 lärare, 1 hjälplärare och 6 elever i klasserna 2 – 4. I höst börjar även klass 1 och vi behöver då förstärkning till vår skola.

Inför höstterminen 2018 söker vi en klasslärare för sammanslagen klass. Vi söker dig som är intresserad av att ge våra barn en trygg skolgång med Waldorfpedagogik enl. läroplan och har förmåga att kunna se varje barn som en unik individ. Du är bekväm med att i huvudsak jobba självständigt, men även i grupp.

Anställningen gäller 100% fr.o.m. 01/08 2017 med 4 månaders prövotid. Anställningen är 1 år med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som är utbildad waldorflärare alt. lärare med intresse för waldorfpedagogik.

Du är välkommen att maila arbetsansökan med CV och ev. löneanspråk till kansli@waldorf.ax senast 16/3, eller ring +358 18 13126. Har du frågor ta gärna kontakt med oss!

Petra Karlsson
Kanslist, Waldorf Åland r.f.