Waldorfförskollärare

Vanadislundens waldorfförskola söker nu en ny medarbetare till vår verksamhet. Vi söker dig som är en erfaren waldorfpedagog som tillsammans med medarbetare kan ta ansvar för verksamheten i en storbarnsgrupp om 14 barn. Du har förmåga att samla och leda barngruppen och ett öga för vad som behöver göras. Du har lätt att både samarbeta och arbeta självständigt och har ett intresse att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av stöd.

Vanadislundens waldorfförskola finns i ett eget vackert hus vid Roslagstull i Stockholm, alldeles intill parken Blåkråkan och Vanadislunden och med Hagaparken på promenadavstånd. Förskolan har 38 barn fördelade i en småbarnsgrupp och två storbarnsgrupper och har 10 medarbetare.
Tjänsten är tillsvidare och på 80- 100%.

Ansökan kan skickas till
Vanadislundens Waldorfförskola
Roslagsgatan 61 Hus D1
113 54 Stockholm

Det går också bra att skicka ansökan per mail till:
förskolechef@waldorfskolan.

Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten
Mary-Ann Widinghoff 072 732 19 10