Klasslärare

Kristofferskolan söker nya klasslärare

Kristofferskolan söker en klasslärare till årskurs 7 och årskurs 2 med start så snart som möjligt. Du som söker tjänsten är behörig lärare, erfarenhet och/eller utbildning som waldorfklasslärare är meriterande men även du med statlig examen är varmt välkommen att söka tjänsten.

Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också empatisk och kreativitet är viktigt i vår verksamhet. Övergripande arbetsuppgift är att jobba för att skapa en god arbetsmiljö i skolan.

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan cirka 730 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk. All mat lagas från grunden av våra duktiga köksmedarbetare.

Tjänsten kommer starta som en visstidsanställning på 100 %, men kan komma att övergå i en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd som 45 timmar per vecka med ferietjänst fördelat på 35 timmar arbetsplatsförlagd tid och 10 timmar förtroendetid.

Frågor besvaras av personalhandläggare Sofie Rundin på telefon 08-50 58 58 03.

Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Vänligen skriv ”Klasslärare” som rubrik i mailet. Viktigt att du i din ansökan skriver om du har någon kännedom om waldorfpedagogik.

Välkommen med Din ansökan till personal@kristofferskolan.se