Eurytmilärare

Eurytmilärare till Kristofferskolan!

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan 730 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Inför nästa termin söker vi efter en eurytmilärare. Du kommer självständigt att arbeta med pedagogisk eurytmi i årskurserna 1-12.

För att trivas i rollen är du som person engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också empatisk och kreativitet är viktigt i vår verksamhet. Övergripande arbetsuppgift är att jobba för att skapa en god arbetsmiljö i skolan.

Som medarbetare på Kristofferskolan erbjuds du pedagogisk måltid vilket innebär att vi äter tillsammans med eleverna i skolans matsal. Maten som serveras är till största delen vegetarisk och ekologisk. All mat lagas från grunden av våra duktiga köksmedarbetare.

Vi söker dig som är utbildad eurytmist, erfarenhet är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Då tjänsten behöver tillsättas omgående kommer vi att hantera ansökningarna löpande. Välkommen med Din ansökan till personal@kristofferskolan.se.

Frågor besvaras av personalhandläggare Sofie Rundin på telefon 08-50 58 58 03.