Fritidsmedarbetare

Kristofferskolan söker nu en fritidsmedarbetare!

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under drygt 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierande åldrar. Idag har skolan cirka 730 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma, strax nordväst om Stockholm city. För mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Vi söker dig som är engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också empatisk och kreativ. Övergripande arbetsuppgift är att jobba för att skapa en god arbetsmiljö i skolan. Är du utbildad fritidspedagog är det meriterande, men inget krav. Det är också önskvärt om du känner till Waldorfpedagogiken.

Tjänsten är 50-100%. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av personalspecialist Sofie Rundin på telefon 08-50 58 58 03.

Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ange i din ansökan i vilken omfattning du är intresserad av att arbeta.

Välkommen med Din ansökan till personal@kristofferskolan.se.