Elevassistent

Kristofferskolan söker två elevassistenter!

Kristofferskolan är Sveriges äldsta Waldorfskola. Under 65 års tid har skolan bedrivit undervisning för elever i varierade åldrar. Idag har skolan cirka 730 elever i klasserna F-12 vilket innebär att undervisningen sträcker sig från förskoleklass till gymnasium. Undervisningen bedrivs i attraktiva lokaler i centrala Bromma. mer information om skolan och verksamheten, se vår hemsida www.kristofferskolan.se

Vi söker nu omgående två elevassistenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att förstärka den pedagogiska verksamheten i en klass med huvudsakligt fokus på en enskild elev. Du kommer att följa eleverna under hela deras skoldag, även under rasterna. I ditt uppdrag ingår att arbeta för att skapa en god arbetsmiljö i skolan samt en hög trivsel för våra elever.

Vi tror att du som söker den här tjänsten har vana vid att arbeta med barn med särskilda behov är meriterande, likaså kännedom om waldorfpedagogik. God samarbets- och initiativförmåga är av stor vikt, då du kommer att arbeta nära en eller flera klasslärare. Som person är du kreativ och engagerad i ditt arbete med eleverna.

Tjänsten är visstidsanställningar på 100 %. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag är den 2018-01-01. Frågor om tjänsten kan besvaras av personalspecialist Sofie Rundin på 08-50585803.

Varmt välkommen med din ansökan med CV till personal@kristofferskolan.se.