Lärare i idrott och hälsa

Djurgårdens Waldorfskola söker lärare i idrott och hälsa

Arbetsplatsbeskrivning

Djurgårdens Waldorfskola är en av Sveriges yngsta waldorfskolor och har idag omkring 200 elever i klass F-9. Vår vision är att vara en kulturbärande skola mitt i samhället. Skolan har ett stort upptagningsområde men ligger i innerstan med närhet till Gärdet. Vid Gärdets utkant har skolan ett torp från 1800-talet där vi har vår skolträdgård.

Arbetsbeskrivning

Inför vårterminen 2018 söker Djurgårdens Waldorfskola en behörig ämneslärare i idrott och hälsa till klasserna 2-9. Du som söker tjänsten är behörig lärare med statlig examen för grundskolan, är utbildad waldorflärare eller under utbildning. Är du waldorflärare är det meriterande.

Kvalifikationer

Som person är du positiv, engagerad, lösningsinriktad och har lätt att samarbeta med andra. Det konstnärliga arbetssättet är en viktig del av vår pedagogik. Som medarbetare på Djurgårdens Waldorfskola äter du pedagogisk måltid tillsammans med eleverna i skolans matsal.

Anställningsform Tillsvidare
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Januari 2018
Sysselsättningsgrad 75-100% beroende på vilket ytterligare ämne som kan kombineras med idrott och hälsa. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning.
Sista ansökningsdag 2017-12-22

Välkommen med din ansökan till rektor@waldorfskolan.se. Vi behandlar inkommande ansökningar fortlöpande.

Frågor besvaras av rektor Veronica Blixt Myrsell på telefonnummer: 0707-722918